Вашата Количка
0

Сътрудничество с дистрибутори на консумативи

Наша отговорност като производител е да гарантираме непрекъснато производство и доставка на еднократни консумативи с разпознатото и търсено от нашите партньори качество. Като знаем, че доставката е приемлива само при предвидими и стабилни цени.

Палетизирани еднократни консумативи готови за доставка до дистрибутори

За да постигнем това, ние се справяме с най-различни предизвикателства, така че нашите партньори да са концентрирани изцяло върху това, което ще им донесе най-много полза – продажбите и обслужването на крайния ползвател на продуктите. Без да се притесняват от чести промени в цените, непостоянно качество, лош търговски вид на консумативите, забавени и ненадеждни доставки.

Ако и вие искате да продавате еднократни консумативи и уважавате професионалистите от сферата на красотата, моля, свържете се с нас като използвате формата за контакт. За нас ще е удоволствие да работим заедно.

Какво предлагаме ние

 • Производство и доставка в рамките на 3-5 работни дни за по-големи поръчки и доставка на по-малки поръчки в рамките на 1-2 работни дни.
 • Оптимизирано опаковане и палетизиране с цел възможно най-малки разходи за доставка. Всички наши партньори се възползват от доворените ни с куриерски и други транспортни фирми отстъпки.
 • Гъвкави условия на плащане.
 • Без изискване за безумно големи минимални количества за поръчка (условие, което чуждестранните доставчици обвързват с цената на стоката). Ние искаме да работим с всеки без значение с колко капитал разполага или колко квадратни метра е складовата му база. И най-вече – не считаме, че е справедливо партньорите ни да поемат излишен риск, породен от покупката на големи по стойност количества стока.
 • Не налагаме на своите партньори препоръчителна цена на дребно. Помагаме им с информация за преобладаващите пазарни цени или за характеристиките на продуктите и като цяло особеностите на пазара.

Каква е алтернативата

Трябва да знаете, че за да са с качество, сравнимо с нашето, вносните еднократни консумативи задължително ще са с по-високи от предлаганите от нас цени. Това е обусловено от факта, че повечето консумативи са леки, но пък обемни и съответно с големи разходи за транспорт. За да имат конкурентна цена на дребно, консумативите трябва да са произведени възможно най-близко до крайния потребител. Колкото по-отдалечена е точката на произход, толкова по-трудно ще ви бъде да предложите конкурентна цена, при това с качество, което отговаря на елементарни изисквания.

Това ограничение е валидно не само при внос от Китай, но дори и от Гърция, Италия и други европейски страни. Тук е важно да споменем, че повечето европейски доставчици не са производители, а прекупвачи, които правят ре-експорт на китайски консумативи. Замислете се дали е възможно едно дружество, примерно италианско, да произвежда в собствена база всичките над 100 или 200 консумативи и други изделия, които предлага. Никоя европейска фирма не разполага със знанието, средствата и човешкия ресурс да произвежда толкова много продукти от различен вид, камо ли пък цената им да е конкурентна предвид преобладващите в Европа разходи за труд, енергия, данъчни ставки и т.н.

Какво ни отличава

Ако трябва да обобщим, усилията ни са насочени към:

 • подобряване на познатите производствени процеси и създaване на нови;
 • проучване на нови технологии за производство на нетъкан текстил;
 • експериментиране с различни материи и комбинации между тях;
 • минимизиране на брака/фирата до минимум;
 • балансирано и далновидно управление на наличностите;
 • оптимизиране на опаковъчните и транспортни разходи;
 • рециклиране на суровини като найлон, велпапе, хартия и повторната употреба на опаковки и разнообразни транспортни материали и консумативи;
 • по-пестеливо и разумно използване на всички материали, които не са съставна част на продуктите – хартиени етикети, копирна хартия, термосвиваемо фолио, стреч фолио, найлонови пликове, пакетиращо тиксо, кашони от велпапе, картонени ъгли и други.

Връзка с нас

email: info@valeti61.com

tel. +359 899 127 017