Производител на еднократни консумативи

Еднократни консумативи за фризьори и козметици.

0

Вашата количка

Общи условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които “ВАЛЕТИ-61” EООД (наричан за краткост Доставчик) предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазин, разположен на домейн karpi.bg (наричан за краткост сайт).

Общите условия уреждат взаимоотношенията между karpi.bg от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на сайта. Тези условия обвързват всички потребители. Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия чрез зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на използвания от нас сървър или чрез заплащането и ползването на закупени продукти, предлагани на сайта.

Доставчикът си запазва правото да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки по свое усмотрение.

Доставчикът си запазва правото да променя тези условия по всяко време.

Правила за използване на сайта

Всички търговски марки, знаци и символи, поместени на страницата, са или собственост на „ВАЛЕТИ-61″ EООД, или използването им се извършва с изричното съгласие на собствениците на тези търговски марки, знаци и символи. Забранява се на потребителите на сайта да извършват каквито и да е действия, които могат да доведат до нарушаване на правата на интелектуална собственост, свързани с тези търговски марки, знаци и символи.

Не се разрешава материалите на този интернет сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този интернет сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 работни дни от датата на поръчката.

Такса “Наложен платеж” (или Пощенски Паричен Превод) е процент от стойността на поръчката и не е включена в цената за доставка. Потребителят се задължава да заплати на куриера, извършващ доставката, пълната стойност на такса “Наложен платеж”, съгласно стойността на поръчаната и доставената стока, ведно с цената за доставка на стоката.

Окончателната стойност на доставката се определя след генериране на товарителница и може да е различна от тази, която потребителят вижда при изпращане на своята поръчка.

Поръчките, получени до 15:00 часа, се обработват същия ден, а направените след 15:00 часа – на следващия работен ден. Поръчки, получени в събота и неделя, както и в празнични дни, се обработват в първия работен ден. „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице и/или телефон за контакти, неверни или непълни фирмени данни при подаване на поръчката, „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД не е обвързано от задължение за изпълнение на доставката на заявените продукти.

След изпращане на поръчка в сайта ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация.

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след получаването й в сайта, съответно не се изпраща.

Условията за поръчка, доставка и плащане на karpi.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и karpi.bg.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Цени и характеристики на стоките

Всички посочени цени в сайта са в български лева с включен ДДС. Цените на продуктите и техните основни характеристики са изписани на страниците за представяне на съответния продукт. Стойността на транспортните разходи за доставка не е включена в цената на продуктите.

“ВАЛЕТИ-61” ЕООД има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да се задължава да уведомява потребителите предварително. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на подаване на поръчката.

“ВАЛЕТИ-61” ЕООД има правото да откаже изпълнението на поръчка и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл. 66 ал. 2 от ЗЗП.

Плащане

Плащането може да бъде извършено в брой при получаване на стоката (чрез ППП).

Отказ от закупените продукти и възстановяване на суми

Потребителят има право да се откаже от един или повече от поръчаните през сайта продуки в 7 дневен срок от тяхното получаване на посочения адрес на доставка в случай, че са в оригиналната си опаковка, без следи от употреба и е запазен търговския им вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на продукта са за сметка на потребителя.

Стоката трябва да бъде върната на адреса на фирмата, като към нея трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка/фактура/стокова разписка) и попълнен формуляр за връщане или заменяне. След проверка от страна на продавача до 14 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 7 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички куриерски разходи. Потребителят има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока при спазване на законовите изисквания.

Последно обновяване: 12 декември 2021.

Български BG English EN Ελληνικά EL Română RO Српски језик SR