Вашата количка

Плащане и Доставка

Начин на доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ АД (куриера).

Време за доставка

Всички поръчки, получени до 15:00 ч. в работен ден, се обработват в същия ден и се доставят на следващия работен ден. Поръчките, направени след 15:00 ч., се обработват на следващия работен ден и се доставят до 2 работни дни (с изключение на доставките до офис на СПИДИ АД или адрес на получателя, които попадат в район, който се обслужва по предварително фиксиран от куриера график). Поръчки, получени в събота и неделя, както и в празнични дни, се обработват в първия работен ден. „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД (доставчика) си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице и/или телефон за контакти, неверни или непълни фирмени данни при подаване на поръчката, „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД не е обвързан от задължение за изпълнение на доставката на заявените продукти.

Цена на доставка

Цената на куриерската услуга е 6.00 лв. с ДДС за всички доставки до адреси в България, включително и офиси/автомати на СПИДИ АД, без ограничения, свързани с поръчаното количество или сумата на поръчката.

Всички посочени цени в сайта са в български лева с включен ДДС и са валидни само при изпращане на поръчка през онлайн магазина с доставка на продуктите от куриерска фирма СПИДИ АД.

Начин на плащане

*Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод (ППП): Плащане в брой при получаване на пратката или с дебитна/кредитна карта през POS терминал на куриера.

*Запазете разписката за пощенски паричен превод, която ще Ви бъде връчена от куриера при плащане на поръчката. Тази разписка замества касовия бон и е признат от закона първичен счетоводен документ, чрез който в комбинация с фактура/стокова разписка можете да осчетоводите вашата покупка. Услугата Наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод (ППП) се предоставя от лицензиран пощенски оператор – куриерска фирма СПИДИ АД.

Банков превод: Плащането се извършва посредством банков превод към разплащателната сметка на доставчика.

Доставчикът си запазва правото да промени избрания от потребителя начин на плащане след като получи информация за поръчката.

Такса “Наложен платеж”

Такса “Наложен платеж” (или Пощенски Паричен Превод) е процент от стойността на поръчката и не е включена в цената на доставка. Потребителят се задължава да заплати на куриера, извършващ доставката, пълната стойност на такса “Наложен платеж”, съгласно стойността на поръчаната и доставената стока, ведно с цената за доставка на стоката.

Допълнителна информация

След изпращане на поръчка в сайта ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация. Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след получаването й в сайта, съответно не се изпраща.

Последно обновяване: 9 ноември 2023.