Производител на еднократни консумативи

Еднократни консумативи за фризьори и козметици.

0

Вашата количка

Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 работни дни от датата на поръчката.

Такса “Наложен платеж” (или Пощенски Паричен Превод) е процент от стойността на поръчката и не е включена в цената за доставка. Потребителят се задължава да заплати на куриера, извършващ доставката, пълната стойност на такса “Наложен платеж”, съгласно стойността на поръчаната и доставената стока, ведно с цената за доставка на стоката.

Окончателната стойност на доставката се определя след генериране на товарителница и може да е различна от тази, която потребителят вижда при изпращане на своята поръчка.

Поръчките, получени до 15:00 часа, се обработват същия ден, а направените след 15:00 часа – на следващия работен ден. Поръчки, получени в събота и неделя, както и в празнични дни, се обработват в първия работен ден. „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице и/или телефон за контакти, неверни или непълни фирмени данни при подаване на поръчката, „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД не е обвързано от задължение за изпълнение на доставката на заявените продукти.

След изпращане на поръчка в сайта ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация.

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след получаването й в сайта, съответно не се изпраща.

Условията за поръчка, доставка и плащане на karpi.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и karpi.bg.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Български BG English EN Ελληνικά EL Română RO Српски језик SR