0
Вашата количка

Плащане и Доставка

Начин на доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ АД (куриера).

Време за доставка

Всички поръчки, получени до 15:00 ч. в работен ден, се обработват в същия ден и се доставят на следващия работен ден. Поръчките, направени след 15:00 ч., се обработват на следващия работен ден и се доставят до 2 работни дни (с изключение на доставките до офис на СПИДИ АД или адрес на получателя, които попадат в район, който се обслужва по предварително фиксиран от куриера график). Поръчки, получени в събота и неделя, както и в празнични дни, се обработват в първия работен ден. „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице и/или телефон за контакти, неверни или непълни фирмени данни при подаване на поръчката, „ВАЛЕТИ-61″ ЕООД не е обвързано от задължение за изпълнение на доставката на заявените продукти.

Цена на доставка

Цената на куриерската услуга е 5.00 лв. с ДДС за всички доставки до адреси в България, включително и офиси/автомати на СПИДИ АД, без ограничения, свързани с поръчаното количество или сумата на поръчката.

Всички посочени цени в сайта са в български лева с включен ДДС и са валидни само при изпращане на поръчка през онлайн магазина с доставка на продуктите от куриерска фирма СПИДИ АД.

Начин на плащане

Плащането става в брой при получаване на пратката или с дебитна/кредитна карта през POS терминал на куриера.

Такса “Наложен платеж”

Такса “Наложен платеж” (или Пощенски Паричен Превод) е процент от стойността на поръчката и не е включена в цената на доставка. Потребителят се задължава да заплати на куриера, извършващ доставката, пълната стойност на такса “Наложен платеж”, съгласно стойността на поръчаната и доставената стока, ведно с цената за доставка на стоката.

Допълнителна информация

След изпращане на поръчка в сайта ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация. Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след получаването й в сайта, съответно не се изпраща.