Вашата количка

За нас

Добре дошли в онлайн магазина за еднократни консумативи на ВАЛЕТИ-61 ЕООД, семейна фирма със седалище в гр. Добрич.

Работна и пакетираща станция за подготвяне на практи

Работна и пакетираща станция за подготвяне на пратки

История

Нашата история започва през 2001 г., като през първите 15 години дейността ни се свеждаше до вноса и търговията на хартия и други материали, необходими за производството на филтри за автомобили. През този период научихме много и най-важното – натрупахме опит в намирането на доставчици, организирането на транспорт и управлението на складови наличности.

Интересът ни към еднократните консумативи датира от 2016 г., когато получихме запитване за доставка на материал за производство на фризьорски кърпи. Както обичайно, ние намерихме суровината с подходящите физични и механични свойства, но възложителят отказа да я закупи, защото търсената от него цена беше няколкото пъти по-ниска от пазарната.

Производство

През 2016 г. закупихме и монтирахме първата си машина и започнахме собствено производство на фризьорски кърпи. Преходът към производство не беше лесен – като се започне от избора на подходящо оборудване и решаването на множество инженерни проблеми и се стигне до изчисления за намиране на рентабилния баланс между практическия капацитет на машината и приемливите амортизационни разходи.

Признаваме си, че нямаше да се справим с тези предизвикателства без помощта на наши приятели инженери, специалисти в металообработката и машиностроенето. Към момента разполагаме с машини, които ни дават възможността да извършваме най-различни процеси на преработка – пренавиване, перфориране, ламиниране, цепене, рязане, сгъване, щанцоване и други.

Ножове и контраножове за цепене на лента за кола маска на ролка

Ножове и контраножове за цепене на лента за кола маска на ролка

Част от отвиваща секция на машина за фризьорски кърпи

Част от отвиваща секция на машина за фризьорски кърпи
Щанц и матрица за щамповане на разделители за педикюр

Щанц и матрица за щамповане на разделители за педикюр

Но това, което ни отличава, не е просто откриването и подобряването на производствени процеси, а знанието ни за поведението на различните материали и работата с тях при производство. Това е труднодостъпно знание, дори в интернет ерата, и смеем да твърдим, че именно то ни прави експерти в преработката на нетъкан текстил и хартия.

Ценова политика

Ценовата ни политика се води преди всичко от желанието ни еднократните консумативи да са икономична алтернатива на вече съществуващите решения. При успешно постигане на тази цел, техният дял в общите разходи на професионалистите в сферата на красотата ще е пренебрежим (по-малък от 5%). В същото време, цените ни са съобразени с пазарните условия и свойствата на материалите, така че да можем да поддържаме постоянно качество и непрекъснато производство.

Като производител, ние имаме пълна и актуална представа за реалната себестойност с всичките й компоненти. В комбинация с познанията ни за различните материали и техните свойства, считаме, че това ни позволява да предложим ефикасни продукти на цена, която е възможно най-близка до обективната пазарна цена. Разбира се, това става при ограниченията, наложени от необходимостта да поддържаме балансирани и изчерпателни наличности.

Качество

Ние не поставяме качеството на пиедестал и не твърдим, че всеки наш продукт е с възможно най-високото качество. Винаги може кърпите да са с още по-голямо базово тегло, чехлите с по-плътна основа или опаковката да е с няколко микрона по-дебела. Ние се стремим към оптималния баланс, при който клиентите получават функционален продукт на достъпна цена.

И все пак, трябва да знаете, че ние не правим компромис с качеството. Никога не пестим от съставните части на продуктите, като дори и в настоящите условия на растящи разходи, поддържаме познатото и търсено качество. Можете да прочетете как постигаме това в раздел Партньори.

За сайта

Направихме този сайт преди всичко, за да насърчим откриването и споделянето на информация в сферата на красотата. Като производител, нашите продажби са предимно на едро и един онлайн магазин може да ни служи основно с информационна цел и като средство за директна връзка с ползвателите на нашите продукти.

Считаме, че ползвателите на еднократни консумативи и свързаните с тях продукти имат право да знаят какво купуват и употребяват, да получават това, което поръчват, и не по-малко важно – доставката да е навременна.