Вашата количка

Етикет за произход на всички еднократни консумативи valeti

Казват, че имитацията е най-искрената форма на ласкателство. Но как му се вика, когато вносители и дистрибутори на еднократни консумативи подлъгват клиентите си, че продуктите им са valeti, а всъщност не са? Надали би се счело за преувеличение, ако тази практика се класифицира като измама.

За сметка на ползвателите на еднократни консумативи

При тази измама жертва не сме само ние като производител на консумативи, с чието име и марка се злоупотребява. Жертви са всички ползватели на еднократни консумативи, които недобросъвестни търговци въвеждат в заблуждение.

Заблуждение, че купуват от тях консумативи с ясни характеристики и познато, и очаквано качество. А всъщност продуктите са със съвсем друг произход, неприемливо качество и несравнимо количество.

Както писахме по-рано, с влошаването на икономическите условия очакванията ни бяха практиката, при която клиента се подвежда с непълна, неточна и невярна информация за продуктите, да стане по-често явление.

Предвид усложняващата се ситуация с доставките и продължаващия възход на цените, в обзоримо бъдеще все повече недобросъвестни търговци ще прилагат тази практика.

Трябва, разбира се, да подчертаем, че влошаващата се макроикономическа картина не е оправдание за прилагането на бизнес модел, който предвижда измамническо поведение от страна на търговеца.

Етикет за произход valeti

Нашето решение е да добавяме етикет за произход към всеки продукт с марка valeti. Как изглежда етикетът можете да видите на снимката отдолу:

Наличието на такъв етикет в опаковката на еднократния консуматив, който някой дистрибутор ви предлага, е гаранция, че консумативът е с произход valeti.

Всеки етикет съдържа и QR код, който при сканиране зарежда уеб страница към домейна karpi.bg със следното съобщение:

Как лесно да сканирам QR код

Всеки със смартфон или таблет (с камера) може да сканира QR кода. За тази цел е необходимо да използвате приложение като QR & Barcode Scanner за Android телефони или QR Code Reader за Apple устройства.

Но може би най-достъпният начин за сканиране на QR код е през Viber. Приложението има вградена функционалност, която чете такива кодове.

СПОДЕЛЕТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.